Al 8679 deelnemers gingen jou voor!

Direct beginnen met de online cursus?

Kijk je liever korte filmpjes dan dat je een boekje leest? Wellicht is de online cursus iets voor jou!
In 5 korte, duidelijke videolessen nemen we jou mee door de theorie, menu’s, producten en tips.

“Hoe zou het kunnen zijn over een maand?”

N

Je weet wel dat het goed voor je zou zijn om iets minder suiker en of koolhydraten te eten.

N

Misschien ben je zwaarder dan je graag zou willen, vaak moe, of heb je last van (dreigende) diabetes.

N

Je houdt van lekker eten, wilt niet van alles online hoeven te bestellen, je hebt misschien al een halve bibliotheek aan boeken die je vertellen wat goed voor je is.

N

Toch zit je letterlijk of figuurlijk niet lekker in je vel. Of misschien wel allebei.

Na jouw aanmelding krijg je direct toegang tot de modules, dus je kan vandaag nog beginnen als je wilt!

“ik ben de eerste kilo’s verloren!”

Compete with yourself,
not with others

Normaal 25 euro

voor 9,95

De Koolhydraken-DIY-online-cursus is makkelijk te volgen wanneer het jou uitkomt:

N

Je krijgt direct toegang tot de cursusomgeving. Hier leer je in 5 videolessen alles wat je wilt weten over Koolhydraatarm eten.

N

Iedere module bestaat uit ongeveer 10-15 minuten beeldmateriaal die je kan kijken wanneer en zo vaak je wilt. In de modules leggen we alles duidelijk en stap aan je uit!

N

Bij iedere videoles hoort ook een opdracht in het werkboek en je hebt totaal 4 weken toegang tot het account, dus geen haast!

N

De modules bekijk je gemakkelijk op je telefoon, tablet of computer

N

Naast de toegang tot de cursus ontvang je per mail een werkboek. In dit werkboek maak je door middel van opdrachten een document voor jezelf met alles wat je belangrijk vindt en wat jou verder gaat helpen in deze levensstijl. Zo heb jij een naslagwerk met al jouw favoriete ontbijtjes, tips & tricks.

Membership Koolhydraken

Dit zijn de videolessen van de cursus:

De theorie

Waarom werkt kha, hoe werkt het precies, hoeveel kan ik het beste eten/drinken en waar moet ik op letten?

Eten & Drinken

In deze module wordt uitgelegd wat je het beste kan kiezen en kreeg je per eetmoment voorbeelden van wat de meest handigt en makkelijkste keuzes zijn + voorbeelddagmenu's van succesvolle Koolhydraken.

Doelen

In deze module gaan we doelen stellen en staan we stil bij de verschillende eettypes. Per eettype geven we een aantal tips, ook om het vol te gaan houden.

Schema, gezin & plateaus

Mooi al die theorie, maar hoe kies je nu echt wat je gaat eten? Daarnaast staan we stil bij het combineren met huisgenoten/visite en gaan we het hebben over wat je kan doen als je (even) niet afvalt.

Tips en producten

Hier vind je alle extra tips die niet in module 1 t/m 4 pasten ;). Want hoe ga je om met alcohol, wat als je uit eten gaat en hoe drink je meer water? Je vindt het in deze module.

Extraatje

Na alle modules vind je nog 5 kopjes: ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner & drinken. Bij deze kopjes vind je een overzicht van heel veel producten die je kan kiezen in jouw supermarkt. Handig!

Uiteraard is ook de cursus helemaal conform wat wij bij Koolhydraken belangrijk vinden, namelijk….

Bepaal zelf wat & wanneer je eet en drinkt

Het minderen van koolhydraten moet een levensstijl worden en doordat wij het zo simpel houden kan je dichtbij je huidige eetgewoontes blijven. Je vindt in de Koolhydraken startgids dus geen schema’s waarin staat wat jij moet eten. Wij geloven niet in schema’s die niet op jouw lijf/leven zijn gemaakt en waarin iemand anders bepaalt waar jij vandaag eens zin in hebt voor het diner 😉.

Producten gewoon van AH, Lidl, Jumbo en andere “normale” winkels

Helemaal niet nodig om van alles online te bestellen, of naar winkels te gaan waar je normaal ook nooit komt. In de supermarkt is genoeg te koop om heel lekker en makkelijk koolhydraatarm te kunnen eten.
Online bestellen maakt het, vinden wij, onnodig ingewikkeld en duur. Lekker naar jouw eigen favoriete supermarkt dus!

Wij zijn geen Koolhydraken-politie, het leven moet een beetje leuk blijven

Wij eten gewoon een koolhydraatarme crackertje, drinken als we daar zin in hebben Cola-Zero en gaan ook nog lekker uit eten. Natuurlijk alles met mate, maar het moet een beetje leuk blijven he. Van altijd alleen maar groente, vlees & kaas wordt toch niemand gelukkig en dat is ook helemaal niet nodig om toch koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt te eten en drinken. Fjieuw! 😉

Wat zeggen de cursisten?

Wanneer begint de cursus?

Je kan op ieder gewenst moment instromen en je hebt dan direct toegang tot alle modules.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Voor iedereen doe voelt dat hij/zij meer begeleiding nodig heeft of de informatie liever uitgelegd krijgt via video dan in een boekje. Wij geloven bij Koolhydraken niet in van alles moeten of jezelf verbieden, maar we snappen wel dat het heel fijn is lekker mee te kijken met iemand anders. Daarom vind je in de cursus naast de uitleg ook per eetmoment een module met voorbeelden en dagmenu’s van succesvolle Koolhydraken.

Hoe lang heb ik toegang als ik de cursus koop?

Als je de cursus koopt krijg je 4 weken lang toegang. Je kan de modules dus zo vaak terugkijken als je wilt en de toegang stopt daarna automatisch. Je krijgt hier tegen het eind van de toegangsperiode nog mailtjes over van ons, dus wees niet bang dat je ineens niet meer kan kijken.

Heb ik de Koolhydrakenboekjes nodig voor de cursus?

Nee hoor, dat is niet nodig. Er zit een werkboek bij de cursus, deze krijg je gemaild. Met de Koolhydraken Startgids kan je starten met kha eten, maar als je liever de mogelijkheid tot contact hebt en het via filmpjes uitgelegd krijgt kan je kiezen voor de cursus. Het staat dus los van elkaar.

Is dit ook voor beginners?

Ja, juist! We leggen alles precies uit in de modules en geven jou al onze tips & trics. 

Online cursus #dekoolhydrakenmethode

25.00 9,95

N

De Koolhydraken Online Cursus: Boter, kaas & Koolhydraken leert jou in 5 dagen alles wat je moet weten over makkelijk koolhydraatarm of -beperkt te eten.

N

Na aanschaf heb je direct toegang tot de videolessen, binnen 5 minuten ontvang je je gebruikersnaam en wachtwoord namelijk per mail 

N

De cursus is digitaal en via je telefoon, tablet of computer te bekijken. Je kan vandaag nog beginnen als je wilt!