Verzenden & retourneren

 

Verzendinformatie

Verzendkosten Nederland: € 2,95 incl BTW
Verzendkosten België: € 6,95 incl BTW

Vanaf 3 boekjes/producten gratis verzending in Nederland.

Wij versturen jouw bestelling dezelfde werkdag, als je voor 17.00 uur besteld hebt. Bestel je na 17.00 uur of in het weekend? Dan wordt jouw bestelling de eerst volgende werkdag direct verstuurd. Na verzending heb jij jouw bestelling normaal gesproken de volgende dag in huis*. Je ontvangt een mailtje zodra jouw bestelling verzonden is.

* Verzending via PostNL brievenbuspakket, normaal gesproken wordt dit de volgende dag of een dag daarna bezorgd. Soms doet PostNL er langer over helaas. Jouw pakketje past gewoon in de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

* We raden aan jouw boekje(s) op een huisadres te laten bezorgen. Laat je jouw bestelling op een camping of vakantiepark bezorgen? Je bent hier dan zelf verantwoordelijk voor. Zowel PostNL als Koolhydraken kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte post op dergelijke adressen.

Retourneren

Is het item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je pakketje te retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@koolhydraken.nl waarin je je naam, ordernummer, item en eventuele reden van retour doorgeeft. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag de retourinstructies. Zoals ook in de instructies aangegeven: de retourkosten zijn voor jezelf en indien je zonder T&T verstuurt is dit op eigen risico. 
Aanschaf van de cursus en/of deelname aan de besloten Facebookgroep betreft een digitaal product. Je aankoop is definitief en valt niet onder de retour-mogelijkheden

  Veelgestelde vragen over het verzenden

  Antwoord op inhoudelijke vragen vind je bij de FAQ’s

  Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?

  Wij versturen jouw bestelling binnen 1 werkdag. Zie hier boven op de pagina uitgelegd.

  Hoe kan ik betalen?

  Je kan via Ideal met alle banken in Nederland betalen. Het is ook mogelijk zelf de betaling over te maken. In dat geval wordt de bestelling na betaling verstuurd.

  Kan ik achteraf alsnog korting krijgen als ik een 2e boek bestel?

  Nee, dit kan niet. De voordeelbundels worden als bundels verkocht, de korting wordt niet los berekend. 

  Kan ik mijn bestelling afhalen bij jullie op kantoor in Zwolle?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alle bestellingen worden door PostNL verwerkt en verzonden.

  Kan ik een kortingscode gebruiken?

  Nee, wij werken niet met kortingscodes. Als wij korting geven is dat voor iedereen zo en daarom vind je de juiste prijs altijd op de site.

  Hoe verzenden jullie de bestelling?

  Jouw bestelling wordt in een enveloppe met bubbelplastic of in een doosje verzonden. Het past altijd door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

  Ik heb besteld en betaald, maar geen mailtje gekregen. Hoe kan dit?

  Zowel na bestelling als na verzending ontvang je automatisch een mail. Deze komen soms in je ongewenste postvak terecht. Als je het niet kan vinden, is vaak een incorrect mailadres de oorzaak. Mail in dat geval het juiste mailadres, samen met het moment van bestellen, naar info@koolhydraken.nl dan passen wij het aan en sturen wij de mail opnieuw.