Verzenden & retourneren

 

Verzendinformatie

Verzendkosten Nederland binnen 3 werkdagen verzonden € 2,75 incl BTW
Verzendkosten België € 4,95 incl BTW

Wij verzenden op maandag 12.00 uur en donderdag om 12.00 uur.
Na verzending heb jij jouw bestelling normaal gesproken de volgende dag in huis*. Je ontvangt een mailtje zodra jouw bestelling verzonden is.

* Verzending via PostNL briefpost 24 uur, normaal gesproken wordt dit de volgende dag bezorgd maar wij kunnen dit niet garanderen omdat wij hier in afhankelijk zijn van PostNL. PostNL bezorgt de briefpost van dinsdag t/m zaterdag.

 

Retourneren

Is het item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je pakketje te retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@koolhydraken.nl waarin je je naam, ordernummer, item en eventuele reden van retour doorgeeft.

Je retour kan je na aanmelding (op eigen kosten) sturen naar:

Koolhydraken
Zwartewaterallee 46
8031 DX Zwolle

Gebruik de verpakking waar de bestelling in bezorgd is of een vergelijkbare verpakking met bubbelplastic. Voeg een klein briefje toe, waarop je je naam of bestelnummer zet. Zodra we je item in goede staat hebben ontvangen en je retour hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Verstuur je retourzending als brievenbuspakje en bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending. Als je zonder Track & Trace code retrourneert is dit op eigen risico.

 

Retourvoorwaarden

  • Het artikel is nog niet gebruikt, beschreven of beschadigd
  • Alle producten/kaartjes zitten nog in het doosje/zakje
  • Het artikel is binnen 14 dagen na ontvangstdatum weer bij ons binnen
  • Het artikel wordt in goede staat teruggestuurd