Mijn naam is Yvonne Karst, bedenker & maker van het Koolhydrakenboekje.

Op de foto links ben ik op mijn bolst/gezelligst. Ik heb vaak koolhydraatarm gegeten, maar haakte snel weer af. Inmiddels ben ik 9 kg lichter en ik voel mij fitter dan ooit! Eindelijk ontdekte ik dat Koolhydraatarm eten helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ik ben eigenaar van een uitzendbureau in Zwolle en toen het hier rustig was door de Corona besloot ik mijn aanpak, tips & makkelijkste recepten te bundelen. Tenslotte zijn er veel boeken over koolhydraatarm eten, maar ik heb zelf nog nooit iets volgehouden omdat het te veel verschilde van mijn normale eetpatroon. Ik besloot te delen hoe dit ook anders, namelijk veel makkerlijker, zou kunnen. Dit is Koolhydraken geworden!

Ons kantoor & magazijn zit in Zwolle. Omdat het na de eerste Corona-lockdown weer drukker werd, zijn er Koolhydraken bij ons team gekomen. Samen pakken we de boekjes in, bedenken we content voor op onze Instagram & Facebook en zijn we vrijwel dagelijks actief in de besloten Facebookgroep. Ik ben ontzettend blij met alle leuke volgers en berichtjes die we krijgen. Vooral de berichten van mensen die zich echt veel fitter en beter voelen zijn super leuk. Ook dit delen we graag op onze socials. Uiteraard alleen in overleg. Hoe motiverend om te zien wat iemand bereikt!

Op de foto hierboven zie je mij bij de post, nadat Monica Geuze het boekje had genoemd in haar vlog. Het was even doorwerken dat weekend, maar het scheelde zeker weer een half Coronakilootje! 😉 Inmiddels zijn er ruim 13.000 boekjes verkocht.

Ik ben ontzettend trots op de leuke Facebookgroep en positieve berichtjes die wij dagelijks ontvangen van mede-Koolhydraken!

Heb je een vraag, opmerking, klacht of complimentje? Laat een berichtje achter!

11 + 4 =