Al 8679 deelnemers gingen jou voor!

Wil jij in 5 dagen alles leren wat je moet weten om nu echt te starten met een gezonde leefstijl?

Kijk je liever korte filmpjes dan dat je een boekje leest? Of vind je het gewoon fijn om contact met andere (meestal) dames te hebben zodat je het niet alleen doet?
In 5 korte, duidelijke videolessen (modules) zorgen wij er voor dat jij nu echt lekker kan starten! Samen, of lekker in je eentje. Precies wat voor jou fijn is!

Nu voor 25,00 euro

Boter, kaas & Koolhydraken

Leer in 5 videolessen de Koolhydrakenmethode

“Hoe zou het kunnen zijn over een maand?”

N

Je weet wel dat het goed voor je zou zijn om iets minder suiker en of koolhydraten te eten.

N

Misschien ben je zwaarder dan je graag zou willen, vaak moe, of heb je last van (dreigende) diabetes.

N

Je houdt van lekker eten, wilt niet van alles online hoeven te bestellen, je hebt misschien al een halve bibliotheek aan boeken die je vertellen wat goed voor je is.

N

Toch zit je letterlijk of figuurlijk niet lekker in je vel. Of misschien wel allebei.

Hoe zou het zijn om in 5 dagen alles te leren wat je moet weten om nu echt te starten met koolhydraatarm eten?

En hoe zou het kunnen zijn over 3 maanden? Als je misschien wat kilo’s kwijt zou zijn, weer lekkerder in je vel zit of misschien zelfs minder medicatie kan gebruiken?

Na jouw aanmelding heb je direct toegang tot de cursus! Je kan dus vandaag nog beginnen met kijken als je wilt!

“ik ben de eerste kilo’s verloren!”

Dit zijn de videolessen van de cursus:

De theorie

Waarom werkt kha, hoe werkt het precies, hoeveel kan ik het beste eten/drinken en waar moet ik op letten?

Eten & Drinken

In deze module wordt uitgelegd wat je het beste kan kiezen en kreeg je per eetmoment voorbeelden van wat de meest handigt en makkelijkste keuzes zijn + voorbeelddagmenu's van succesvolle Koolhydraken.

Doelen

In deze module gaan we doelen stellen en staan we stil bij de verschillende eettypes. Per eettype geven we een aantal tips, ook om het vol te gaan houden.

Schema, gezin & plateaus

Mooi al die theorie, maar hoe kies je nu echt wat je gaat eten? Daarnaast staan we stil bij het combineren met huisgenoten/visite en gaan we het hebben over wat je kan doen als je (even) niet afvalt.

Tips en producten

Hier vind je alle extra tips die niet in module 1 t/m 4 pasten ;). Want hoe ga je om met alcohol, wat als je uit eten gaat en hoe drink je meer water? Je vindt het in deze module.

Extraatje

Na alle modules vind je nog 5 kopjes: ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner & drinken. Bij deze kopjes vind je een overzicht van heel veel producten die je kan kiezen in jouw supermarkt. Handig!

Compete with yourself,
not with others

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

1. Je ziet in dat koolhydraatarm of -beperkt helemaal niet zo ingewikkeld is, geen kha-geheimen meer voor jou!
2. Je hebt een lijst met alle producten die je gaat eten & drinken voor ieder moment van de dag
3. Jouw doelen zijn helder, je weet wat je over 3 maanden bereikt wilt hebben en hoe je dit gaat bereiken

p.s. Yvonne heeft alle filmpjes opgenomen, zie het fotootje. Dit hoofd ben je misschien wel he-le-maal zat na het kijken van de cursus, maar je weet in ieder geval wel alles om op een makkelijke manier koolhydraatarm te eten 😉

Dagelijks zie ik berichtjes voorbij komen in de besloten Facebookgroep van mede Koolhydraken die fit zijn en weer trots op zichzelf. Zie ik je daar?!

Contact met mede-cursisten?

5

Het is natuurlijk geen wedstrijd, maar het is wel heel motiverend om te zien hoe het met andere Koolhydraken-cursisten gaat. Of fijn om even te klagen als het niet zo lekker gaat.

5

Speciaal voor extra tips, struggles & succesmomentjes hebben we (naast de algemene Facebookgroep) de cursisten-groep. Deze is 24/7 geopend voor al jouw berichtjes, vragen & succesmomentjes! Deze groep is besloten, dus niet zichtbaar voor jouw Facebookvrienden.

5

Als je het leuk vindt kan je deelnemen aan een whatsappgroepje. Iedere maand maken we een nieuw groepje, voor iedereen die dat leuk vindt. Gewoon, voor de gezelligheid, of om even jouw succes/baalmomentjes te delen.

5

Doe jij het liever op eigen houtje? Dat is natuurlijk helemaal goed! Je kan de cursus bekijken wanneer het jou uitkomt!

25,00

De Koolhydraken-online-cursus is makkelijk te volgen wanneer het jou uitkomt:

N

Je krijgt direct na aankoop toegang tot de videolessen via een account dat automatisch voor je wordt aangemaakt bij ons op de site. Je kan de cursus dan gemakkelijk via je telefoon, tablet of computer bekijken.

N

Iedere module bestaat uit ongeveer 5-10 minuten beeldmateriaal die je kan kijken wanneer en zo vaak je wilt. Daarnaast is er een werkboek en allerlei extra informatie te vinden in de cursus. In de modules leggen we alles duidelijk en stap aan je uit!

N

Naast de toegang tot de cursus ontvang je per mail een werkboek. In dit werkboek maak je door middel van opdrachten een document voor jezelf met alles wat je belangrijk vindt en wat jou verder gaat helpen in deze levensstijl. Zo heb jij een naslagwerk met al jouw favoriete ontbijtjes, tips & tricks.

Membership Koolhydraken

Wat zeggen de cursisten?

Uiteraard is ook de cursus helemaal conform wat wij bij Koolhydraken belangrijk vinden, namelijk….

Bepaal zelf wat & wanneer je eet en drinkt

Het minderen van koolhydraten moet een levensstijl worden en doordat wij het zo simpel houden kan je dichtbij je huidige eetgewoontes blijven. Je vindt in de Koolhydraken startgids dus geen schema’s waarin staat wat jij moet eten. Wij geloven niet in schema’s die niet op jouw lijf/leven zijn gemaakt en waarin iemand anders bepaalt waar jij vandaag eens zin in hebt voor het diner 😉.

Producten gewoon van AH, Lidl, Jumbo en andere “normale” winkels

Helemaal niet nodig om van alles online te bestellen, of naar winkels te gaan waar je normaal ook nooit komt. In de supermarkt is genoeg te koop om heel lekker en makkelijk koolhydraatarm te kunnen eten.
Online bestellen maakt het, vinden wij, onnodig ingewikkeld en duur. Lekker naar jouw eigen favoriete supermarkt dus!

Wij zijn geen Koolhydraken-politie, het leven moet een beetje leuk blijven

Wij eten gewoon een koolhydraatarme crackertje, drinken als we daar zin in hebben Cola-Zero en gaan ook nog lekker uit eten. Natuurlijk alles met mate, maar het moet een beetje leuk blijven he. Van altijd alleen maar groente, vlees & kaas wordt toch niemand gelukkig en dat is ook helemaal niet nodig om toch koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt te eten en drinken. Fjieuw! 😉

Kan ik ook vragen stellen?

Zeker! Je kan 24/7 al je vragen stellen in de speciale cursistengroep op Facebook.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Voor iedereen doe voelt dat hij/zij meer begeleiding nodig heeft of de informatie liever uitgelegd krijgt via video dan in een boekje. Wij geloven bij Koolhydraken niet in van alles moeten of jezelf verbieden, maar we snappen wel dat het heel fijn is lekker mee te kijken met iemand anders. Daarom vind je in de cursus naast de uitleg ook per eetmoment een module met voorbeelden en dagmenu’s van succesvolle Koolhydraken.

Wanneer kan ik de cursus modules bekijken?

Dit kan je in je eigen tijd doen. Je hebt een jaar de tijd om de modules zo vaak te kijken als je wil. We raden aan ÊÊn module per dag te doen en direct ook het werkboek in te vullen. Als jij liever een module per week doet, of juist alle modules op een dag dan mag dat natuurlijk. Uit ervaring weten we dat bijvoorbeeld module 5 heel vaak opnieuw wordt bekeken. Dit kan dus op ieder gewenst moment!

Wat is het verschil tussen de startgids en de cursus?

De theorie is precies hetzelfde, dus de manier van koolhydraatarm eten is simpel en lekker en met alleen supermarktproducten. In de startgids vind je de theorie in tekst en daarnaast ook recepten, lijstjes met producten en een aantal tips.
In de cursus vind je de theorie uitgelegd in filmpjes en dit werk je dan zelf uit in het werkboek. Daarnaast vind je voorbeelddagmenu’s van andere Koolhydraken ter inspiratie, je vindt modules met allerlei voorbeeldproducten en gerechten en tips over bijvoorbeeld combineren met een gezin ed.

De theorie is dus hetzelfde, als je behoefte hebt aan recepten en lijstjes is de startgids fijn. Als je graag filmpjes met uitleg kijkt, het werkboek invult of voorbeelden van producten/dagen in plaatjes te zien is de cursus fijn. Of allebei natuurlijk, dan heb je zowel de recepten als lijstjes, als ook alle tips en voorbeelden!

Heb ik de Koolhydrakenboekjes nodig voor de cursus?

Nee hoor, dat is niet nodig. Er zit een werkboek bij de cursus, deze krijg je gemaild. Met de Koolhydraken Startgids kan je starten met kha eten, maar als je liever de mogelijkheid tot contact hebt en het via filmpjes uitgelegd krijgt kan je kiezen voor de cursus. Het staat dus los van elkaar.

Hoe lang heb ik toegang als ik de cursus koop?

Als je de cursus koopt krijg je 12 maanden lang toegang. Je kan de modules dus zo vaak terugkijken als je wilt.
Daarna wordt de toegang automatisch gestopt, dus je zit nergens aan vast. Tegen het eind van de toegangsperiode krijg je hier nog informatie over per mail, zodat je de modules nog even opnieuw kan kijken of eventueel voor een klein bedrag de toegang nog te verlengen. Geen haast dus, je hebt tijd genoeg en je kan dus ook iedere maand een module bekijken bijvoorbeeld, of alles een half jaar later nog eens opnieuw bekijken. 

Is dit ook voor beginners?

Ja, juist! We leggen alles precies uit in de modules en geven jou al onze tips & trics. 

Online cursus #dekoolhydrakenmethode

25,00

N

De Koolhydraken Online Cursus: Boter, kaas & Koolhydraken leert jou in 5 dagen alles wat je moet weten over koolhydraatarm of -beperkt te eten.

N

Je krijgt een jaar toegang tot de VIP-besloten Facebookgroep en alle modules. Deze zijn makkelijk te bekijken op je telefoon, tablet of computer.

N

Makkelijk te bekijken op je telefoon, tablet of computer.