Al 3198 deelnemers gingen jou voor!

Wil jij in 5 dagen alles leren wat je moet weten om nu echt te starten met een gezonde leefstijl?

Kijk je liever korte filmpjes dan dat je een boekje leest? Of vind je het gewoon fijn om contact met andere (meestal) dames te hebben zodat je het niet alleen doet?
In 5 korte, duidelijke modules zorgen wij er voor dat jij nu echt lekker kan starten! Gezellig samen, of lekker in je eentje: precies wat voor jou fijn is!

Boter, kaas & Koolhydraken

Leer in 5 stappen de Koolhydrakenmethode

“Hoe zou het kunnen zijn over een maand?”

N

Je weet wel dat het goed voor je zou zijn om iets minder suiker en of koolhydraten te eten.

N

Misschien ben je zwaarder dan je graag zou willen, vaak moe, of heb je last van (dreigende) diabetes.

N

Je houdt van lekker eten, wilt niet van alles online hoeven te bestellen, je hebt misschien al een halve bibliotheek aan boeken die je vertellen wat goed voor je is.

N

…Toch zit je letterlijk of figuurlijk niet lekker in je vel. Of misschien wel allebei.

Hoe zou het zijn om in 5 dagen alles te leren wat je moet weten om nu echt te starten met koolhydraatarm eten?

En hoe zou het kunnen zijn over 3 maanden? Als je misschien wat kilo’s kwijt zou zijn, weer lekkerder in je vel zit of misschien zelfs minder medicatie kan gebruiken?

Na jouw aanmelding krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de cursus.

“ik ben de eerste kilo’s verloren!”

Dit zijn de modules van de cursus:

De theorie

Waarom werkt kha, hoe werkt het precies, hoeveel kan ik het beste eten/drinken en waar moet ik op letten?

Eten & Drinken

In deze module wordt uitgelegd wat je het beste kan kiezen en kreeg je per eetmoment voorbeelden van wat de meest handigt en makkelijkste keuzes zijn + voorbeelddagmenu's van succesvolle Koolhydraken.

Doelen

In deze module gaan we doelen stellen en staan we stil bij de verschillende eettypes. Per eettype geven we een aantal tips, ook om het vol te gaan houden.

Schema, gezin & plateaus

Mooi al die theorie, maar hoe kies je nu echt wat je gaat eten? Daarnaast staan we stil bij het combineren met huisgenoten/visite en gaan we het hebben over wat je kan doen als je (even) niet afvalt.

Tips en producten

Hier vind je alle extra tips die niet in module 1 t/m 4 pasten ;). Want hoe ga je om met alcohol, wat als je uit eten gaat en hoe drink je meer water? Je vindt het in deze module.

Extraatje

Na alle modules vind je nog 5 kopjes: ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner & drinken. Bij deze kopjes vind je een overzicht van heel veel producten die je kan kiezen in jouw supermarkt. Handig!

Compete with yourself,
not with others

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

1. Je ziet in dat koolhydraatarm of -beperkt helemaal niet zo ingewikkeld is, geen kha-geheimen meer voor jou!
2. Je hebt een lijst met alle producten die je gaat eten & drinken voor ieder moment van de dag
3. Jouw doelen zijn helder, je weet wat je over 3 maanden bereikt wilt hebben en hoe je dit gaat bereiken

p.s. Yvonne heeft alle filmpjes opgenomen, zie het fotootje. Dit hoofd ben je misschien wel he-le-maal zat na het kijken van de cursus, maar je weet in ieder geval wel alles om op een makkelijke manier koolhydraatarm te eten 😉

Dagelijks zie ik berichtjes voorbij komen in de besloten Facebookgroep van mede Koolhydraken die fit zijn en weer trots op zichzelf. Zie ik je daar?!

Contact met mede-cursisten?

5

Het is natuurlijk geen wedstrijd, maar het is wel heel motiverend om te zien hoe het met andere Koolhydraken-cursisten gaat. Of fijn om even te klagen als het niet zo lekker gaat.

5

Speciaal voor extra tips, struggles & succesmomentjes hebben we (naast de algemene Facebookgroep) de cursisten-groep. Deze is 24/7 geopend voor al jouw berichtjes, vragen & succesmomentjes!

5

Dit is een besloten groep, deze is niet zichtbaar voor je Facebook-vrienden. In deze community kan je altijd berichtjes posten en contact opzoeken met mede-cursisten. Of gewoon alleen lekker meelezen natuurlijk.

5

Doe jij het liever op eigen houtje? Dat is natuurlijk helemaal goed! Je kan de cursus bekijken wanneer het jou uitkomt!

19,00

De Koolhydraken-online-cursus is makkelijk te volgen wanneer het jou uitkomt:

N

Je krijgt binnen 1 werkdag toegang tot het besloten Instagram account. Hier leer je in 5 modules alles wat je wilt weten over Koolhydraatarm eten.

N

Iedere module bestaat uit ongeveer 10-15 minuten beeldmateriaal die je kan kijken wanneer en zo vaak je wilt. In de modules leggen we alles duidelijk en stap aan je uit!

N

Bij iedere module hoort ook een opdracht in het werkboek en je hebt totaal 4 weken toegang tot het account, dus geen haast!

N

Ook als je geen ervaring hebt met Instagram, is de cursus makkelijk te volgen want je ontvangt hierover een uitleg per mail.

N

Naast de toegang tot de cursus ontvang je per mail een werkboek. In dit werkboek maak je door middel van opdrachten een document voor jezelf met alles wat je belangrijk vindt en wat jou verder gaat helpen in deze levensstijl. Zo heb jij een naslagwerk met al jouw favoriete ontbijtjes, tips & tricks.

En omdat we nu eenmaal dol zijn op korting…

delen we iedere maandag de foldertips in de community. Van de 4 grootste supermarkten spitten wij de folders door om te kijken wat er komende week in de aanbieding is en binnen een koolhydraatarme levensstijl past.

Door te delen wat wij zouden kopen bij de AH, Jumbo, Lidl en Plus krijg jij steeds weer nieuwe ideeën wat je kan eten en drinken en ga je zien dat er keuze genoeg is. Ook leuk om jouw favorieten bij te houden in het werkboek dat je bij de cursus krijgt!

Membership Koolhydraken

Wat zeggen de cursisten?

“Bedankt voor de cursus! Ik heb er veel van opgestoken!”

“Super leuk om hiermee een goede start te maken! Ik ben direct begonnen en inmiddels 1.1 kg kwijt na een week.”

“Dankjewel! Heel fijn deze stok achter de deur en zelfs al wist ik veel, het is toch weer verfrissend en motiverend!”

Uiteraard is ook de cursus helemaal conform wat wij bij Koolhydraken belangrijk vinden, namelijk….

Bepaal zelf wat & wanneer je eet en drinkt

Het minderen van koolhydraten moet een levensstijl worden en doordat wij het zo simpel houden kan je dichtbij je huidige eetgewoontes blijven. Je vindt in de Koolhydraken startgids dus geen schema’s waarin staat wat jij moet eten. Wij geloven niet in schema’s die niet op jouw lijf/leven zijn gemaakt en waarin iemand anders bepaalt waar jij vandaag eens zin in hebt voor het diner 😉.

Producten gewoon van AH, Lidl, Jumbo en andere “normale” winkels

Helemaal niet nodig om van alles online te bestellen, of naar winkels te gaan waar je normaal ook nooit komt. In de supermarkt is genoeg te koop om heel lekker en makkelijk koolhydraatarm te kunnen eten.
Online bestellen maakt het, vinden wij, onnodig ingewikkeld en duur. Lekker naar jouw eigen favoriete supermarkt dus!

Wij zijn geen Koolhydraken-politie, het leven moet een beetje leuk blijven

Wij eten gewoon een koolhydraatarme crackertje, drinken als we daar zin in hebben Cola-Zero en gaan ook nog lekker uit eten. Natuurlijk alles met mate, maar het moet een beetje leuk blijven he. Van altijd alleen maar groente, vlees & kaas wordt toch niemand gelukkig en dat is ook helemaal niet nodig om toch koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt te eten en drinken. Fjieuw! 😉

Ik heb geen Instagram, kan ik dan toch meedoen?

Alleen als je Instagram hebt kan je de cursus zien. Het is dus handig om wel een account aan te maken, dit mag ook onder een pseudoniem. Een Instagram-account aanmaken is helemaal gratis en heel makkelijk! Als je als pseudoniem toegelaten wilt worden mail dan jouw bestelnummer en naam naar info@koolhydraken.nl

Hoe lang heb ik toegang als ik de cursus koop?

Als je de cursus koopt krijg je 4 weken lang toegang. Je kan de modules via Instagram dus zo vaak terugkijken als je wilt.
Je zit nergens aan vast, maar mocht je het nu zo gezellig vinden in de Facebookgroep dan krijg je na de eerste 4 weken de mogelijkheid om nog voor een half jaar te verlengen voor 7 euro. Uiteraard blijf je gewoon welkom in je whatsappgroepje en in de grote algemene Facebookgroep, ook als je niet besluit te verlengen.

Hoe vaak delen jullie de folderaanbiedingen?

Dit doen wij iedere maandag en minimaal 48 van de 52 weken per jaar. In verband met vakanties lukt het soms een weekje niet, maar mocht deze week in jouw 4 weken toegang vallen dan plakken we die week er uiteraard achteraan zodat jij net zo vaak de aanbiedingen ziet.

Kan ik ook vragen stellen?

Zeker! Je kan 24/7 al je vragen stellen in de speciale cursistengroep op Facebook.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Voor iedereen doe voelt dat hij/zij meer begeleiding nodig heeft of de informatie liever uitgelegd krijgt via video dan in een boekje. Wij geloven bij Koolhydraken niet in van alles moeten of jezelf verbieden, maar we snappen wel dat het heel fijn is lekker mee te kijken met iemand anders. Daarom vind je in de cursus naast de uitleg ook per eetmoment een module met voorbeelden en dagmenu’s van succesvolle Koolhydraken.

Wanneer kan ik de cursus modules bekijken?

Dit kan je in je eigen tijd doen. Je hebt 3 maanden de tijd om de modules zo vaak te kijken als je wil. We raden aan één module per dag te doen en direct ook het werkboek in te vullen. Als jij liever een module per week doet, of juist alle modules op een dag dan mag dat natuurlijk. Uit ervaring weten we dat bijvoorbeeld module 5 heel vaak opnieuw wordt bekeken. Dit kan op ieder gewenst moment!

Heb ik de Koolhydrakenboekjes nodig voor de cursus?

Nee hoor, dat is niet nodig. Er zit een werkboek bij de cursus, deze krijg je gemaild. Met de Koolhydraken Startgids kan je starten met kha eten, maar als je liever de mogelijkheid tot contact hebt en het via filmpjes uitgelegd krijgt kan je kiezen voor de cursus. Het staat dus los van elkaar.

Is dit ook voor beginners?

Ja, juist! We leggen alles precies uit in de modules en geven jou al onze tips & trics. 

Online cursus #dekoolhydrakenmethode

19.00

N

De Koolhydraken Online Cursus: Boter, kaas & Koolhydraken leert jou in 5 dagen alles wat je moet weten over koolhydraatarm of -beperkt te eten.

N

De cursus is digitaal en via Instagram te volgen.

N

De uitleg voor hoe Instagram werkt krijg je gemaild.