Soms is het gewoon fijn om lekker mee te kijken met een ander…
Wat eten jouw mede-Koolhydraken eigenlijk het liefst voor ontbijt? Of wat kopen zij graag bij Jumbo of Lidl? En hoe gaat het met jouw mede-Koolhydraken? Super motiverend om te zien dat het goed gaat bij anderen, maar ook fijn om samen even te balen als dat niet zo is. Precies voor al deze vragen en support is er de besloten Facebookgroep!

Na bestelling bij ons op de site krijg je een mailtje met toegang tot de Facebookgroep. De groep is besloten en alleen toegankelijk voor onze klanten. In je orderbevestiging staat je bestelnummer, als je deze niet meer hebt kan je het ook bij je afschrijving zien. Je kan je tot 4 weken na aankoop van jouw boekje(s) aanmelden voor de groep. Zorg er dus voor dat je dat binnen 4 weken eventjes doet. Uiteraard mag je daarna zo lang lid blijven als je wilt! Een ordernummer kan eenmalig gebruikt worden, alleen door degene die ook de aankoop heeft gedaan en dit is niet overdraagbaar.

We laten 2 keer per werkdag (ma t/m vrij) nieuwe leden toe in de groep. Eenmaal toegang tot de groep, zie je het plaatje zoals bovenstaand. Bij pijltje 1 zie je het vergrootglas om te zoeken op onderwerp, bij pijltje 2 zie je de tegeltjes staan bij “uitgelicht” en bij pijltje 3 staan je groepen. Hier kan je de Koolhydraken-groep altijd weer terugvinden.

De groep bestaat al 2 jaar en veel leden zitten er al een lange periode in (gelukkig, want gezellig!). Het is dan niet fijn dagelijks 50-100 bijna zelfde berichtjes voorbij te zien komen, maar met meer dan 45.000 leden was dat wel lastig. Om deze reden werken we met tegeltjes, waaronder je altijd kunt posten.

Vastgezette berichten, oftewel tegeltjes, per onderwerp
In de groep vind je bij het kopje “uitgelicht” alle tegeltjes. Er is een tegeltje om jezelf voor te stellen, eentje om het resultaat van een baksel te delen, eentje voor ontbijtjes/lunches/diners/tussendoortjes en er is een tegel waar tips in staan voor als je toch eventjes niet afvalt. Via onderstaande link kom je, als je eenmaal in de groep bent toegelaten, direct bij alle tegeltjes.

Zoek jij inspiratie voor tussendoortjes? Of voor ontbijt? Of heb je zelf iets heel lekkers gemaakt? Check de tegels dan snel via deze knop:

P.s. foto’s delen uit receptenboeken is niet toegestaan, vanwege copyright.
Delen van online recepten met de bron er bij, dus bijvoorbeeld een linkje van een internetpagina, is prima. 

Wil je berichtjes lezen over zoetstoffen, startersvragen, diabetes of polyonen? Check dan de gidsen via onderstaande knop. Via de gidsen vind je o.a. vragen & antwoorden, overzichtjes van producten per supermarkt & meer producttips.

Mocht je een vraag hebben die je niet bij uitgelicht of gidsen kan vinden gebruik dan het vergrootglas.
Er staan honderden berichten in de groep, dus grote kans dat jij het antwoord snel kan terugvinden. Het vergrootglas vind je rechts bovenaan.

Belangrijkste regel; wees lief voor elkaar. Iedereen is met hetzelfde bezig en we juichen elkaar natuurlijk alleen maar toe. Iedereen heeft zijn/haar eigen mening en idee over kha eten, maar we beantwoorden elkaars berichtjes altijd met liefde. We’re in this together, letterlijk in de groep en figuurlijk in het kha eten!

De Facebookgroep is besloten, dus alleen leden van de besloten Koolhydraken-groep zien wat jij plaatst.
Lekker anoniem blijven en alleen meelezen? Ook helemaal goed. Doe vooral waar jij je prettig bij voelt.

p.s. Als je een berichtje plaatst en deze wordt afgewezen, voel je dan niet beledigd en lees de feedback en/of groepsregels.
We proberen de groep leuk en nuttig te houden voor iedereen, ook iemand die er gezellig lang in zit en blijft.