5.00

2-in-1: Week- & Foodjournal | B keuze

5.00

Het 2-in-1 invulboekje van Koolhydraken! Deze journal & dit eetdagboek in 1 gaat je helpen jouw doelen te bereiken. Het boekje bevat in totaal 100 pagina’s.

Eetdagboek/planner
In het eetdagboek/eetplanner vind je eerst een uitleg over hoe je dit kan gebruiken en waarom. Daarnaast vind je ook een pagina voor het invullen van jouw subdoelen en kleine beloningen die daar bij horen. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je bij het behalen van subdoel 1 een bos bloemen voor jezelf haalt, bij subdoel 2 een lekkere wandeling gaat maken, bij subdoel 3 een massage… Of heb jij veel grotere of kleinere beloningen? It’s all yours!
Tussen de pagina’s van het eetdagboek door vind je af en toe een pagina met een korte vraag waarmee jij bewustwording over jezelf creeërt.
In het eetdagboekje zit ook ruimte om jouw favoriete dagen te noteren, handig als je even geen inspiratie hebt! Door terug te kijken naar een van je lievelingsdagen ben je altijd weer voorzien van een fijn dagmenu.

FLIP & TURN (oftewel; draai het boekje om)

Journal
Als je het boekje omdraait vind je de journal. Wekelijks kan jij kort maar krachtig je voortgang invullen. Uiteraard begint de journal met een uitleg en met het vastleggen van zowel je startpunt als jouw doel. Door wekelijks te reflecteren ben je gefocust op de voortgang, hopelijk vooral op wat er goed gaat! Eens per 4 weken vind je een pagina om iets langer stil te staan, namelijk de stop/start/continue pagina. Goed om ook eens per maand even bewust bij stil te staan!

Dit boekje wordt uiterlijk woensdag 3 mei verzonden.

Uitverkocht

Veilig online betalen

Binnen 5 werkdagen verzonden door PostNL (brievenbuspakket)

Gratis verzending vanaf 30 euro

2-in-1: Week- & Foodjournal | B keuze