Wil jij niet alleen de cursus bekijken, maar ook meedoen in de Facebookgroep? En wil jij al jouw vragen kunnen stellen aan ervaringsdeskundigen?

Regelmatig krijgen we berichtjes of wij ook aan begeleiding doen. Er is behoefte aan contact met gelijkgestemden en nog iets meer tips, uitleg en voorbeelden van wat je allemaal kan eten en drinken. Als jij deze pagina ziet heb je de Koolhydraken cursus al aangeschaft. Tot deze cursus houd je onbeperkt toegang.

Om het vol te houden, want dat is misschien nog wel het meest lastige, kan je lid worden van de community. Dit is een groep op Facebook waar we wekelijks extraatjes delen, een recept, tips om het vol te houden, voorbeeldmenu’s etc. We gaan ook iedere week reflecteren, omdat het nu eenmaal fijn is om te weten dat je niet de enige bent die het soms heel goed afgaat. En soms misschien iets minder.

Dit is wat je krijgt:

✅ Je krijgt opnieuw toegang tot de Instagram Cursus. Dit krijg je sowieso, omdat je eerder met de cursus hebt meegedaan. Dit is dus helemaal gratis! Zorg wel dat je je aanmeldt voor 31 januari 2022. Hier leer je in 5 modules alles wat je wilt weten over Koolhydraatarm eten. Iedere module bestaat uit ongeveer 10-15 minuten beeldmateriaal.

✅ Als je member wordt krijg je minimaal een maand toegang tot de besloten Facebook community. In deze community houden we contact in een kleinere groepjes en gaan we steeds opnieuw onze tips & successen met elkaar delen. Er zijn ervaren Koolhydraken actief in deze groep, hier krijg je hun verhalen mee en kan je vragen stellen. Daarnaast zijn Marit (Mindsetspecialist), Denise (specialist voeding & beweging) & Yvonne (oprichter Koolhydraken) actief in deze groep.

 

In de community zijn we allemaal met hetzelfde bezig; onze doelen halen d.m.v. Koolhydraatarm of Koolhydraatbeperkt eten. Naast de voorbeelddagmenu’s uit de cursus gaan we ook regelmatig een ervaren Koolhydraak uitnodigen in de groep. We vragen naar zijn/haar ervaring, beste tips, uitdagingen en inzichten.

Daarnaast zijn er 3 vaste gezichten in de groep:

Denise heeft in haar werk als personal trainer veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen. Ze maakte eetschema’s en weet veel van voeding & beweging. Denise gaat je voorzien van voorbeeld dagmenu’s en pept je op als je het even niet meer ziet zitten.

Yvonne heeft Koolhydraken opgericht en de cursus opgenomen. Dit hoofd kan je na het zien van de cursus wel eens he-le-maal zat zijn ;). In de community beantwoordt alle vragen m.b.t. kha eten en checkt ze wekelijks hoe het met iedereen gaat.

Marit is een expert op het gebied van mindset. Naast de kennis uit de cursus is dit een heel belangrijk onderdeel om je doelen te kunnen behalen. Marit gaat jou helpen en motiveren zodat jij het maximale uit jezelf haalt!

Of klik hier: https://koolhydraken.nl/koolhydraken-membership-fans/
Je lidmaatschap gaat op 01-01-2022 in. Je krijgt de week daarvoor toegang tot de groep.

De groep gaat bijna open:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)