Kortingscode

Sorry; kort antwoord op deze vraag. Bij Koolhydraken werken we niet met kortingscodes. In deze blog vertel ik je graag waarom we geen gebruik maken van de zo vaak gezochte kortingscodes.

Per maand wordt er een paar honderd keer gezocht naar een Koolhydraken Kortingscode. Ik snap het ook, want als ik ergens een vakje “Kortingscode” zie staan ga ik ook meteen Googlen. Op onze site staat dit vakje alleen helemaal niet, omdat we ze niet gebruiken.

De prijs is bij ons voor iedereen gelijk en altijd laag. De startgids kost nu 11,95 en daar heb je helemaal geen kortingscode voor nodig. Of je nu wel of niet een half uur hebt lopen zoeken naar “Koolhydraken Kortingscode”, jij betaalt net als alle anderen 11,95 voor een startgids.

Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Vorige week kreeg ik de vraag of Koolhydraatarm eten duur is. Helaas blijkt uit verschillende onderzoeken dat gezond eten duurder is dan ongezonde producten. Een zak diepvriespatat is goedkoper dan pizza maken met amandelmeel er in. En waar een zak rijst nog geen euro...

Lees meer
3 manieren om te starten met koolhydraatarm eten

3 manieren om te starten met koolhydraatarm eten

Regelmatig krijgen wij de opmerking; ik kan het niet! Het is te moeilijk! Ik snap er niks van, ik zie er enorm tegenop! Daar gaan we vandaag graag op in, want we begrijpen het helemaal hoor.1. All the wayHet lijkt misschien een enorm grote stap, maar als je eenmaal...

Lees meer