Aanbieding!

Startgids

11.95

  • Alles wat je moet weten om te starten met koolhydraatarm eten
  • Kort en bondig over de theorie, per eetmoment uitleg en lijstjes, ongeveer 20 recepten, extra tips, wist-je-datjes & productlijsten
  • 60 pagina’s en spiraalgebonden zodat het open blijft liggen als je een recept wilt gaan maken
  • Alleen producten uit de supermarkt en makkelijk te combineren met eventuele huisgenoten
  • Inclusief toegang tot de besloten Facebookgroep voor nog meer recepten & inspiratie
  • Ook verkrijgbaar als voordelig pakket samet met het 2e Koolhydrakenboekje, de receptenbundel.

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf € 29,-

Voor 17.00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden met PostNL

Koolhydraken methode

– Geen strikte regels en jezelf van alles ontzeggen
– Alleen normale producten, dus gewoon uit je eigen supermarkt
– Geen menu’s die enorm afwijken van wat jij normaal eet, maar gewoon per eetmoment zelf kiezen
– Met gratis support en extra tips, motivatie en recepten van ruim 45.000 mede Koolhydraken

Waarom is Koolhydraken zo simpel? En toch lekker?
Omdat ik de keuken een ruimte vind om zo min mogelijk te komen en mijn boodschappen gewoon in mijn eigen supermarkt wil doen…Noem een dieetmethode en ik heb het geprobeerd. Iemand die mij vertelt wat ik moet eten werkt voor mij niet, ik weet tenslotte zelf heel goed wat ik lekker vind (dat was ook het probleem). Eigenlijk werkt een dieet sowieso niet, mijn leefstijl moest anders.

Voor mij is koolhydraatarm eten de juiste weg, maar dan wel zo normaal en makkelijk mogelijk. En ook nog lekker graag! Waarom en hoe dit werkt heb ik uitgelegd in een boekje: Koolhydraken! Zie ik je in de Facebookgroep? Liefs, Yvonne

Wat vind ik in deze startgids koolhydraatarm eten?
De theorie wordt uitgelegd en per eetmoment wordt aangegeven wat je kan eten en drinken. Daarnaast vind je ongeveer 20 recepten met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Na de uitleg en recepten vind je nog een stukje over de juiste mindset, wist-je-datjes met extra tips en handige productlijsten. Zo heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met koolhydraatarm eten! Meer uitleg over de startgids vind je hier

Waar vind ik de voordeelbundels?
De startgids is voordelig te bestellen samen met het receptenboek en/of voortgangsdagboek. Je vindt de voordeelbundels hier.

Wanneer ben ik welkom in de besloten Facebookgroep?
Direct na aankoop ontvang je een mail met de link naar de besloten Facebookgroep en ben je welkom. In deze besloten groep vind je nog meer tips, recepten & motivatie zodat je direct geïnspireerd wordt. Uiteraard geen verplichting, maar wel heel fijn om met je mede Koolhydraken mee te kunnen kijken!

Aanbieding!