Bestel alle Koolhydraken-producten met korting

Er zijn 3 Koolhydraken-boekjes…

Of eigenlijk 4. We zijn begonnen met de startgids, boekje 1. In de startgids vind je de uitleg over het kha eten in staat en ook recepten en productlijsten etc. Na een paar jaar kwam er een 2e boekje, met recepten. Daarna volgende nog een journal, een online cursus en nog een (extra) receptenboekje.

Welk boekje is goed voor mij:

N

Boekje 1: De startgids
In dit boekje vind je naast de uitleg over het koolhydraatarm eten ook recepten.

N

Boekje 2 & 3: receptenboekjes
Dit zijn boekjes met uitsluitend recepten. Per boekje vind je 30 recepten, uiteraard met dezelfde gedachte als de recepten uit de startgids. Dus: lekker, simpel & alleen ingrediënten uit de supermarkt. Alle info over boekje 2 vind je hier. Alle info over boekje 3 vind je hier.

N

Journal:
Dit boekje is een 2-zijdig invulboekje. Aan de ene kant een voortgangsboekje om te noteren hoe het met je gaat, als je hem omdraait een eetdagboekje met ruimte voor al je favorieten. Alle info vind je hier.

N

Cursus:
Vind je het fijn te leren via filmpjes? Of wil je in een extra besloten Facebookgroep waar je 24/7 al je vragen kan stellen? Wellicht is de online cursus iets voor jou. Alle info lees je hier.

P.S. Na bestelling krijg je automatisch een mailtje over onze besloten Facebookgroep, ongeacht welk(e) product(en) je bij ons koopt.
Als je geen Facebook hebt of wilt kan je die mail uiteraard negeren.

Wil jij je ook fitter of slanker voelen zonder gedoe?