Receptenboek

9.95

Lang niet verwacht, maar toch gekomen: de Koolhydraken-receptenbundel!
In dit boekje vind je 30 heerlijke, makkelijke recepten. Van stamppot tot sushi en van soepjes tot cheesecake. Ook in deze recepten gebruiken we alleen “normale” ingrediënten. Hiermee bedoelen we dat je alles in de supermarkt kan kopen. Je hoeft dus geen producten online te bestellen om de recepten te bereiden.

Bovendien zijn ook in dit boek de recepten weer heel simpel te bereiden maar toch super lekker. Tot nu toe zijn de mugcakes, truffels, de zalmschotel en de kip cashew erg populair! Maar ook als jij liever een lekkere lasagne of Tik-Tok Feta pasta eet vind je hier receptjes. En dan in het weekend aftoppen met de tips voor de borrelplank….. 😉

Meer informatie over de inhoud van dit boek vind je hier
Tip; ga dit boekje niet doornemen als je trek (= honger) hebt! 😉

✅Voor 17.30 uur besteld, dezelfde (werk)dag verzonden door PostNL
✅Vanaf 25 euro gratis verzending

Receptenboek

9.95

Wat is het verschil tussen het koolhydraatarm receptenboek en de startgids koolhydraatarm eten?

Het “normale” Koolhydrakenboekje is bedoeld de startgids voor koolhydraatarm eten. Hier staan al een aantal super makkelijke recepten in, maar ook een uitleg over koolhydraatarm en koolhydraatbeperkt eten. Je vindt een uitleg over hoe het werkt, wat je per eetmoment kan eten/drinken en overzichtelijke productlijstjes.

Deze receptenbundel heeft geen uitleg over de theorie achter koolhydraatarm eten, maar uitsluitend koolhydraatarme recepten. Uiteraard nog steeds zo makkelijk mogelijk, met ingrediënten die je in de normale supermarkt kan kopen.