Koolhydraken Facebookgroep

Hoera, de Koolhydraken Facebookgroep heeft meer dan 20.000 leden. Super leuk, we zijn er hartstikke trots op! Toch is het stiekem ook een struggle. De Facebookgroep bestaat nu ruim 2 jaar en veel Koolhydraakjes zitten er al een hele tijd in. Fijn, want we vinden het zelf ook nog steeds een heel leuke groep!

Helaas kregen we ook steeds vaker berichtjes van leden die er uit zijn gegaan. We probeerden de berichtjes al een beetje te bundelen en we hebben tegeltjes gemaakt, maar toch kwam er ook afgelopen maand gemiddeld 47 x per dag een berichtje uit de groep. Hierdoor krijgen leden geen antwoord meer, omdat het gewoon teveel is. Toen er trouwe Koolhydraken gingen afhaken bij de 100e zelfde vraag, was het tijd iets te veranderen.

Ik vind het maar lastig. We wijzen berichtjes af en er zijn leden die dat heel persoonlijk nemen. Baal- en succesmomentjes laten we altijd door, maar de vragen over polyonen, Fitatu, invriezen van alle dingetjes en “mag ik brood?” zijn gewoon niet iedere dag nodig. Deze vragen zijn al beantwoord en terug te vinden. Er is een vergrootglas in de groep, hiermee kan je op onderwerp/product/merk/winkel of wat dan ook zoeken. Daarnaast hebben we gidsen gemaakt, per winkel, voor apps, voor startersvragen etc. En als dat nog niet voor je werkt, kan je bij de lijst met onderwerpen zoeken. Als je bijvoorbeeld op de bovenste klikt, “recept” heb je zo weer voor de hele week een avondmaaltijd gevonden.

Lieve Koolhydraak, trek het je asjeblieft niet persoonlijk aan als we jouw berichtje afwijzen. Het is namelijk niks persoonlijks. Voor een heel aantal onderwerpen hebben we standaard “tegels” waar jij kan posten zonder dat we het moeten goedkeuren. Van de berichtjes op de timeline keuren we er per dag nog maar een stuk of 20 goed.

Je kan nog steeds antwoord vinden op al je vragen, we zijn nog steeds dol op succesmomenten, nieuwe producten, gaan jou toespreken bij baalmomenten en voorzien jou hopelijk van een overzichtelijke rij met gidsen voor alles wat je wilt weten over koolhydraatarm.

Check deze pagina voor meer informatie en mochten we je berichtje afwijzen, lees dan asjeblieft de feedback en voel je niet aangevallen. We’re in this together!

Liefs!

Koolhydraken: Geen spelfout, gewoon Drakentastisch!

Koolhydraken: Geen spelfout, gewoon Drakentastisch!

Eens in de zoveel tijd krijgen we een berichtje; het is Koooolhyyy-draaa-T-en! Oops, spelfoutje? ;)We kunnen er een heel lang verhaal van maken en we snappen de verwarring, maar al sinds we in 2020 begonnen is onze merknaam Koolhydraken. Met een k dus, inderdaad. Wees...

Lees meer
Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Vorige week kreeg ik de vraag of Koolhydraatarm eten duur is. Helaas blijkt uit verschillende onderzoeken dat gezond eten duurder is dan ongezonde producten. Een zak diepvriespatat is goedkoper dan pizza maken met amandelmeel er in. En waar een zak rijst nog geen euro...

Lees meer