Koolhydraken op tv

RTV Oost:
Haar ‘luie kantoorbaan’, zoals ze het zelf noemt, moest ze even op pauze zetten. De economie werd keihard geraakt door de coronacrisis. Dat merkte ook Yvonne in haar werk als eigenaresse van een uitzendbureau. Nu heeft ze alle tijd om uit haar bureaustoel te komen en het roer eens flink om te gooien.

De 32-jarige Yvonne Karst uit Zwolle wist even niet meer waar ze het moest zoeken. Grote bedrijven waar ze normaal uitzendkrachten voor faciliteert belden ineens niet meer. Op financieel vlak hield ze het hoofd prima boven water, maar de verveling sloeg toe. Yvonne besloot zich te richten op andere dingen die ze belangrijk vindt in het leven.

Coronakilo’s
Yvonne gooit nu alles in de strijd om niet ten prooi te vallen aan allerlei dik makende verleidingen. Ze ontwikkelde haar eigen koolhydraat-arme lifestyle en schreef het op in een boekje.

Het hele artikel en de link naar het filmpje vind je hier:

https://www.rtvoost.nl/nieuws/331559/Het-Roer-Om-van-vacatures-vullen-naar-voedingsgoeroe

Koolhydraken: Geen spelfout, gewoon Drakentastisch!

Koolhydraken: Geen spelfout, gewoon Drakentastisch!

Eens in de zoveel tijd krijgen we een berichtje; het is Koooolhyyy-draaa-T-en! Oops, spelfoutje? ;)We kunnen er een heel lang verhaal van maken en we snappen de verwarring, maar al sinds we in 2020 begonnen is onze merknaam Koolhydraken. Met een k dus, inderdaad. Wees...

Lees meer
Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Koolhydraatarm eten; 5 Budgettips

Vorige week kreeg ik de vraag of Koolhydraatarm eten duur is. Helaas blijkt uit verschillende onderzoeken dat gezond eten duurder is dan ongezonde producten. Een zak diepvriespatat is goedkoper dan pizza maken met amandelmeel er in. En waar een zak rijst nog geen euro...

Lees meer