Invulboek: Voortgang & voeding

12.95

Dit boekje is 2-zijdig. Dus zowel de roze (journal) kant als de blauwe (eetdagboek) kant zitten in 1 boek gebonden. Door hem dicht te doen en om te draaien heb je het 2e boekje, 2-in-1 dus!

  • Eetdagboek & journal in 1 boekje
  • Omkeerbaar, dus als je het boekje omdraait heb je de voorkant van het andere gedeelte (flip & turn)
  • Fijn om voor jezelf een naslagwerk te maken en succesmomentjes te vieren
  • Extra motivatie door reflecteren en richten op wat goed gaat
  • Noteer iedere week even wat, zodat je als je geen inspiratie hebt om wat te eten het boekje er weer bij kan pakken voor je favorieten!

Veilig online betalen

Gratis verzending vanaf € 29,-

Voor 17.00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden met PostNL

Het 2-in-1 invulboekje van Koolhydraken! Deze journal-&-voedingsdagboek-in-1 gaat je helpen jouw doelen te bereiken. Het boekje bevat in totaal 100 pagina’s.

Eetdagboek/planner
In het eetdagboek/eetplanner vind je eerst een uitleg over hoe je dit kan gebruiken en waarom. Noteer je liever achteraf wat je gegeten hebt, of gebruik je hem als planner? Alles kan! Tip: Probeer het allebei eens een dag en kijk wat voor jou nu het beste werkt.
Tussen de pagina’s van het eetdagboek door vind je af en toe een pagina met een korte vraag waarmee jij bewustwording over jezelf creeërt.
In het eetdagboekje zit ook ruimte om jouw favoriete dagen te noteren, handig als je even geen inspiratie hebt! Door terug te kijken naar een van je lievelingsdagen ben je altijd weer voorzien van een fijn dagmenu.

FLIP & TURN (oftewel; draai het boekje om)

Journal
Wekelijks kan jij kort maar krachtig je voortgang invullen. Uiteraard begint de journal met een uitleg en met het vastleggen van zowel je startpunt als jouw doel. Daarnaast vind je ook een pagina voor het invullen van jouw subdoelen en kleine beloningen die daar bij horen. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je bij het behalen van subdoel 1 een bos bloemen voor jezelf haalt, bij subdoel 2 een lekkere wandeling gaat maken, bij subdoel 3 een massage… Of heb jij veel grotere of kleinere beloningen? It’s all yours! Eens per 4 weken vind je een pagina om iets langer stil te staan, namelijk de stop/start/continue pagina. Door wekelijks te reflecteren ben je gefocust op de voortgang, hopelijk vooral op wat er goed gaat!